Поштовани родитељи,

због ванредног стања које је проглашено на територији Републике Србије, обавештавамо вас да ће се упис првака спровести у наредном периоду, почев од 01.04.2020. године, и то за децу рођену од 01.03.2013. дo 01.03.2014. гoдинe у складу са новонасталом ситуацијом, и то на следећи начин:

  • Упис  ћемо почети  01.04.2020. године поштујући Уредбе Владе Републике Србије, поступајући у складу са епидемиолошком ситуацијом,
  • Пријаве могу бити послате на адресу електронске поште предвиђене за упис будућих ученика првог разреда, upisprvakaosvm@gmail.com
  • Такође, пријаву можете извршити и смс-ом на број телефона 061/1142705,
  • Пријава треба да сасдржи- име и презиме детета, ЈМБГ детета, место рођења детета, адреса пребивалишта , име и презиме оба родитеља, ЈМБГ оба родитеља, адреса, контакт-телефон и адреса електронске поште. Такође, у пријави можете да назначите и да ли сте заинтересовани да Ваше дете похађа Верску наставу или Грађанско вапитање (није обавезно, и за то можете да се одлучите и током тестирања, накнадно).

Уколико будемо имали нове инфорамације, бићете благовремено обавештени.

Поштовани родитељи, будите уверени да чинимо све што је у нашој моћи да упис и тестирање наших будућих ђака спроведемо на најбољи могући начин.

Редовно ћемо вас обавештавати преко школског сајта.

Чувајте се.

Срдачан поздрав

в.д.директора школе

Борис Бељин